Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2010 07:02 - Най-дълготрайните и най-кратките холивудски бракове
Автор: scarlety Категория: Забавление   
Прочетен: 10353 Коментари: 21 Гласове:
29

Последна промяна: 12.06.2010 07:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Най-дълготрайните холивудски бракове В Холивуд разводите не са изключение, а по-скоро правило. Големите възможности, парите, славата или кариерата са само малка част от изпитанията във връзките на холивудските звезди. Има една малка част от тях, която е доказала, че дори и в Холивуд е възможно да имаш дълготрайна и пълноценна връзка.

Джоан Уудуърт и Пол Нюмън


image

"Защо да си взимам студен хамбургер от закусвалня щом като вкъщи ме чака топла пържола?" Така отговаря Пол Нюмън на въпрос на репортери, как успява да не се поддаде на изкушенията на Холивуд. Джоан Уудуърт и Пол Нюмън се женят на 29 януари 1958 и са заедно 50 години до смъртта на актьора. Те имат един от най-успешните бракове в Холивуд и до последно показват обичта си един към друг.

Кърк Дъглас и Ан Байден


image

Женят се на 29 май 1954 г. и са заедно цели 54 години. Преди това Дъглас е бил женен за актрисата Дейна Копър, от която има двама сина - Майкъл Дъглас и Джоуъл Дъглас. От брака си с Байден Кърк Дългас има двама сина - Питър Дъглас и Ерик Дъглас(починал от свръхдоза наркотици през 2004 г.)

Патрик Суейзи и Лиза Ниеми

image

Патрик Суейзи и Лиза Ниеми са женени от 33 години (12 юни 1975), но всъщност се познават от 1970 г, когато Ниеми е била само на 14 години. Бракът им преминава през много изпитания. Суейзи дълго време се бори с алкохолизма и често изпада в депресии след смърта на баща си. През 1994 г. умира и неговата сестра. В последните години Суейзи се лекува от рак на панкреаса  ,но неотдавна болестта го победи.Прeди смъртта си споделя пред медиите:"Ако не беше жена ми досега да съм се предал. Благодаря на Бог, че я имам!"

Дани де Вито и Риа Пърлман


image

"Ние сме родени един за друг" -казват двамата актьори за брака си. Той започва на 28 януари 1972 и продължава и до днес. Риа и Дани имат три деца и живеят в Бевърли Хилс, Калифорния.

Дензъл Уошингтън и Полета Уошингтън


image

Дензъл Ушингтън се жени за актрисата Полета Пиърсън на 25 юни 1983 г.(25)г. Двамата се запознават на снимачната площадка. Дензъл и Полета имат четири деца - две момчета и две момичета. През 1995 г. обновяват брачния си обет на специална церемония в Южна Африка.


Майкъл Джей Фокс и Трейси Полан


image

Майкъл Джей Фокс се жени за актрисата Трейси Полан на 16.07.1988 г. Четири години по-късно двойката научава, че Фокс страда от Паркинсън. Актьорът разкрива този факт пред обществеността през 1998 г. и започва активна обществена дейност за популяризиране на болестта и борбата с нея. През цялото време има безрезервна подкрепа от страна на съпругата си. Те имат четири деца, включително и близнаци. От 2000 г. състоянието на актьора се влошава, но той продължава борбата с болестта. Фокс се разболява от Паркинсън едва на 30 годишна възраст. Актьорът е познат от хитовите филми "Завръщане в бъдещето" и "Сянката на смъртта". Продължава да се снима и до днес.
 

В Холивуд е пълно обаче и със знаменитости, които импулсивно решават да се оженят и след по-малко от година да се развеждат. Цифрата на звездите, които влизат в тази категория постоянно расте, а продължителността на брака пада.Ето някои от тях:

imageДженифър Лопес и Крис Джъд – 8 месеца

Крис Джъд е сред най-популярните танцьори, режисьори и хореографи в Холивуд. Затова и не е случайно, че една от знаменитостите, с които работи е Дженифър Лопес. Крис дори се снима в клипа на Джей Ло - "Love Don"t Cost a Thing".
Двамата бързо се влюбиха, бързо се ожениха и бързо се разведоха. Само осем месеца след заветното „Да!” Крис подаде молба за развод, а причината... Дженифър му изневерявала. Мъжът, с който Джъд трябваше да се бори за любовта на Лопес, беше актьорът Бен Афлек. Естествено битката беше предварително загубена.

Кармен Електра и Денис Родман – 6 месеца

Интересното в случая с Кармен и Денис е че след половин година брак, Родман бе този, който подаде молбата за развод.
Актрисата и баскетболистът са считани за една от най-скандалните двойки изобщо, тъй като в краткото време, в което бяха заедно, те постоянно се забъркваха в най-различни скандали – пиянски изцепки, побоища, разбити хотелски мебели.
Кармен и Денис се бракуваха през ноември 1998 г. в Лас Вегас. Само десет дни по-късно Родман подаде молба бракът му да бъде анулиран, а Електра заяви, че съпругът й е постоянно пиян и не може да си върши съпружеските задължения. Чак половин година по-късно обаче двамата официално се разведоха.

София Буш и Чад Майкъл Мъри – 5 месецаimage

София Буш и Чад майкъл Мъри се влюбиха по време на снимките на сериала „Трий Хил”. Двамата започнаха луда любов, като през 2005 г. връзката им прерастна в брак. За съжаление обаче той продължи по-малко от половин година. А причината... Парис Хилтън. Според слуховете Чад изневерил на съпругата си с богата наследница, докато двамата снимали филма „Къща от восък.”
Въпреки слуховете за изневяра, София никога не потвърди или отрече писанията в медиите. Тя обаче споделила, че е съкрушена от раздялата със съпруга си. Още по-лошото е, че и след раздялата си, двамата все още продължават да се снимат заедно в „Трий Хил.”
Само половин година след развода си Чад започна да излиза с 18-годишната тогава Кензи Далтън. Само няколко месеца след началото на връзката им, двамата обявиха годежа си.

Кид Рок и Памела Андерсън – 4 месеца

imageКид Рок и Памела Андерсън се бракуваха не един, не два, а цели три пъти. Първата сватба през 2006 г. беше на борда на яхта, акостирала в Сен Тропе (младоженците бяха само по бански), втората - в съда на Бевърли Хилс и най-накрая  - в бар в Нешвил. Трите церемонии обаче не помогнаха на Памела и Кид за дълго да задържат брака си и двамата се разведоха след по-малко от четири месеца. Причината –  различия в характерите, естествено.

Явно на Памела й харесват повече сватбените церемонии, отколкото същинския брачен живот. Все пак тя опитала да накара барабаниста Томи Лий да се ожени за нея само 96 часа след като двамата се запознали. Освен това година след като се разведе с Кид Рок, Памела се омъжи за Рик Соломон. Техният брак обаче също продължи едва четири месеца.

Никълъс Кейдж и Лиса Мари Пресли – 3 месецаimage

Никълъс Кейдж винаги е твърдял, че е един от най-големите фенове на Краля на рока Елвис Пресли. За разлика от другите почитатели на певеца обаче, Никълъс не се задоволи само със събирането на аксесоари с лика на идола си – той дори успя да се намести в семейството на Краля. През януари 2006 г. Кейдж се ожени за дъщерята на Елвис, Лиса-Мари Пресли. За разлика от дългогодишната му любов към Елвис обаче, отдадеността към дъщерята на рокаджията не продължи дълго. Никълъс и Лиса-Мари се разделиха само след три месеца.

 
Източник svejo.net.



Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sevdabg - Много интересна подборка си направила Скали
12.06.2010 08:08
Размисли ме-
рано , рано .... :)))
Но да си кажа кои са ми фаворитите
/ако може/
в този калейдоскоп от съдби , намерения, любов и талант.
И наградата на Севда се присъжда на
....
Дензъл Уошингтън и Полета Уошингтън

Прекрасен weekend за теб мила .
цитирай
2. lotos16 - Добро утро, Скарлет!
12.06.2010 09:26
Интересно четиво за сутрешното ми кафе. :))))
Усмихнат ден ти желая!
цитирай
3. stela50 - Хубаво утро на кафе при теб ,Скали ...
12.06.2010 09:44
Много интересно и любопитно,чудесен подбор и информация.
Моята награда също е за сем. Уошингтън...
А за теб един чудесен ден !
цитирай
4. scarlety - Севде,
12.06.2010 10:45
Дензъл е най-чаровният чернокож артист! И аз го харесвам!
Хубав ден и на теб!:)
цитирай
5. scarlety - Пав,
12.06.2010 10:47
Да ти е сладко кафето!:)
Много усмивки!:)
цитирай
6. scarlety - Стеле,
12.06.2010 10:49
Сем. Уошингтън води класацията с твоя помощ!:)
Един много слънчев ден за теб!:)

цитирай
7. анонимен - Много интригуващ постинг отново, ...
12.06.2010 10:58
Много интригуващ постинг отново, Скарлети!Впечатли ме дългия брак на Пол Нюман.Изявлението му е малко разсмиващо, но много дълбокомислено всъщност, и съм съгласен с него, та ако ще цялата мъжка част на човечеството да ме нарече глупак:)
привет:)
цитирай
8. demidin - Не зная колко са били заедно Уна и ...
12.06.2010 12:52
Не зная колко са били заедно Уна и Чарли,но ми липсват...
цитирай
9. scarlety - demidin,
12.06.2010 14:38
Ето малко информация за Чарли и Уна;
Когато Чаплин се жени за Уна О'Нийл, тя е само 18-годишна, а той на 54. Това за него е четвърти брак. Скромната и срамежлива девойка проявява железен характер, противопоставяйки се на забраната на своя баща да се омъжи за Чарлз Чаплин. Известният американски драматург, носителят на Нобелова награда Юджийн О'Нийл, по това време е на същата възраст, на която е и бъдещият му зет.
Уна е за Чаплин всичко: жена, майка, медицинска сестра и просто сестра. След като забраняват на съпруга й да влиза повече в САЩ, през 1952 г. възмутената Уна отива в американското консулство в Лондон, за да се откаже от своето гражданство на САЩ.
От единия от първите си бракове Чаплин има двама сина - Сидни и Чарли. От Уна О'Нийл има 8 деца.
цитирай
10. scarlety - vostroto,
12.06.2010 14:45
Когато стане дума за най-успешен и дълготраен брак на холивудски актьор,в съзнанието ми изниква веднага името на Пол Нюман.Верно,че е отговорил шеговито на зададения му въпрос,но как би могло да се отговори с две думи на подобно питане? Не е никак лош отговорът му:))
Поздрави!
цитирай
11. sparotok - различни
12.06.2010 18:17
Първата група по ми хареса:))

Актьор от Холивуд, който успее да запази брака си дълго време наистина заслужава уважение.
цитирай
12. анонимен - Според мен
12.06.2010 18:42
най-краткотрайния брак все още не е сключен .... :)
цитирай
13. scarlety - sparotok,
13.06.2010 11:33
Сигурно не е лесно на актьорите да запазят дълго браковете си! Но фактът,че някои успяват,означава,че все пак е възможно! Заслужават уважение наистина!:)
цитирай
14. scarlety - andreshko,
13.06.2010 11:34
Предполагам,че ще бъде отразен в рекордите на Гинес!:))
цитирай
15. monaliza121 - Любим актьор
14.06.2010 11:24
Дензъл Уошингтън, сериозен, талантлив и красив.
цитирай
16. scarlety - Харесвам го и аз,Лиз!
14.06.2010 12:39
Но и Пол Нюман също!:)
Лиз,печелиш наградата за глас 2525!:)
Ще я уточним допълнително!:))
цитирай
17. ckarlet - Scarlety, поздрави и от мен! Винаги ...
14.06.2010 22:49
Scarlety, поздрави и от мен! Винаги подготвяш и публикуваш много интересни постинги...
Замислих се, какво ли би било след дългогодишен брак половинката да каже, че ти си неговото второ "Аз"...
цитирай
18. scarlety - Скарлет,
15.06.2010 06:49
Благодаря ти!
Предполагам,че да чуеш такова признание е нещо много повече от всякакви други обяснения!:)
цитирай
19. sunny2 - Ей, Скали, ами губернатора на Калифорния?
15.06.2010 16:29
Това се казва брак. Обичам Арнолд. Консерва, та дрънка! Блазе им в Сакраменто:))
цитирай
20. scarlety - Съни,
15.06.2010 17:33
Прав си.Тук съвсем не са обхванати всички дълготрайни бракове."Калифорнаторът"-железният Арни и той е за достоен за тази класация.Ето малко от нета за Половинката Мария:

С Мария Шрайвър, племенница на президента Кенеди, Арнолд се запознава на тенистурнира на Робърт Кенеди. Младите хора се харесват взаимно и Арни остава завинаги в Хайнис Порт, където живее известното в цял свят семейство. Актьорът успява да намери с тях общ език. Пред главата на клана Роз Кенеди, в чийто жили тече немска кръв, той се изявява чрез тевтонски шегички. С бащата на Мария, Сарджент Шрайвър, чиито предци произхождат от Германия, говори на родния му език. С Жаклин, тогава вече омъжена за Онасис, с часове разговаря за гръцката скулптура. Най-високообразованите либерали, принадлежащи към висшето американско общество, приемат атлета и актьор от Европа, а Мария се отнася към мъжа на живота си с възторг и внимание. Заради тази жена с открито кръгло лице и тъмни, гъсти като водопад коси, блестящи ирландски очи и типичната за клана Кенеди усмивка, той изоставя всичките си многобройни приятелки. Романът му с Мария продължава осем дълги години. Най-накрая Арнолд връчва на възлюбената си пръстен с брилянти и й предлага да стане негова съпруга. Постепенно той узрява за мисълта, че най-великите радости в този живот са женитбата, бащинството и внуците.
Тържественото бракосъчетание е през 1986 г. в красивата дървена църква “Свети Франциск Ксавиер” в Хайнис Порт. Петстотин именити гости присъстват на сватбата. Роналд Рейгън и Курт Валдхайм изпращат поздравителни телеграми. Римският папа - благословия.
цитирай
21. sunny2 - Скарлет, както обикновено - научих го от теб:-))
19.06.2010 20:04
Винаги съм харесвал Мария:-)) Благодаря ти! Класата ти е впечатляваща. Излъчваш изисканост и вкус! Приятна вечер.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: scarlety
Категория: Други
Прочетен: 1739955
Постинги: 166
Коментари: 5043
Гласове: 26478
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930