Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2011 19:57 - Характерът според любимия цвят
Автор: scarlety Категория: Други   
Прочетен: 40043 Коментари: 66 Гласове:
53

Последна промяна: 04.08.2011 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Цветовете,които носим,изпращат силни послания на хората около нас. Те могат да  успокояват,флиртуват,въодушевяват и дори-да заплашват. Кажи ми кой е любимия ти цвят и ще позная какъв си!
Това не е шега, нито гадаене, а сериозно психологическо изследване, според което цвета на дрехите говори за характера на човека.


Психолозите смятат, че изборът на цвят за облеклото зависи от няколко фактора и модните тенденции нямат нищо общо с това.
Обличаме се в цветове, които отговарят на настроението в момента, състоянието на духа, както и на определени черти от характера. 

И ако модата и настроенията се менят, а с тях и цветовете на дрехите, които носим, характерът е за цял живот и в гардероба ни има един цвят който е по-любим от останалите. Този цвят издава характера на човека.

Вижте прави ли са психолозите и какъв е вашият характер според любимия ви 
цвят:

image
Жълт цвят 
Вие сте непоправим оптимист. Жизнерадостна и открита натура сте. Много общителна, усмихната, духовита и с добро чувство за хумор. Непреклонна сте пред трудностите, стремите се към изграждане на кариера. Имате вяра, надежда и позитивна нагласа към промените и новите неща. 
Сред лошите черти от характера ви е влечението към сензации и това, че понякога ставате малко досадна :)


image

Оранжев цвят 
Обичате живота и го живеете на макс, кипите от енергия. Общителна сте, приятна и приветлива. Обичате да прекарвате времето си в компании. В работата си сте прилежна, идеите ви са уникални, а пристрастията – силни. В любовта сте независима, бързо се влюбвате и лесно разлюбвате. Винаги сте готова “да покорявате нови светове“. Сред недостатъците на характера ви е непостоянството. 

image
Червен цвят 
Вие сте темпераментна и страстна натура. Роден авантюрист сте. Жизнена, енергична, активна, винаги сте в движение. Имате воля и смелост, не ви плаши никакъв труд. В кариерата се стремите към висок пост и признание.
Една от най-хубавите черти на характера ви е, че бързо вземате решения и обикновено те са правилните. Като недостатък може да се брои прекалената ви жажда за власт, смелостта, която често граничи с безразсъдство и лекомислието, с което се впускате в авантюри.

image
Розов цвят 
Вие сте много женствена, нежна и чувствена. Любовта е важна за вас, по-важна от всичко останало. Романтична натура сте. Обичате изгревите и залезите, подсъзнателно се стремите към романтика. Хармонията и финесът са вашата стихия. Интересувате се от околния свят, но за разлика от “червените хора“ не се впускате в авантюри и не обичате риска.
По душа сте мека и добра. Талантлива сте, ненатрапчиво уверена, дружелюбна и общителна, но най-съкровенните си тайни пазите дълбоко в себе си. 

image
Зелен цвят 
Вие сте уверен и разумен човек. Не обичате промените твърде много. Предпочитате нещата да си стоят по установения ред. Трудолюбиви сте. Кариерата е важна за вас, по-важна от любовта и романтиката. Силна личност сте. Сигурността, престижът и властта са сред приоритетите ви. Като недостатък на характера ви може да се брои факта, че понякога се изживявате като много велики.

image
Син цвят 
Вие сте чувствителна натура. Чаровна и общителна сте. Обичате контактите и лесно се сприятелявате. А приятелите ви могат да разчитат на вас във всяко отношение. Интуитивна сте, лесно намирате решение и за най-заплетените ситуации. Уважавате колегите си, търпеливи сте и умеете да изслушвате. Сред недостатъците на характера ви е прекалената пасивност. В повечето случаи сте наблюдател, не главно действащо лице.

image
Лилав цвят 
Вие сте творческа натура. Цените красотата, изяществото и изтънчеността. Емоционални сте, а настроенията ви са твърде променливи. Както се смеете в следващия момент може да избухнете в сълзи. Лилавото е цвета на загадъчните личности и като такава вие обичате да сте обвита в мистерия. Имате силно развита интуиция. Често се доверявате на предчувствието си. Като недостатък на характера може да се смята факта, че сте склонна да вярвате повече в предсказания и сънища, отколкото в трезва преценка на ситуацията.

image
Черен цвят
Царят на цветовете олицетворява крайностите: от една страна сила, безкомпромисност и решителност (не случайно властта е облечена в черно), от друга - отчаяние и тъга (цвета на траура). Черното говори за противоречив характер. Вие сте силен, твърд и упорит, принципен човек, който е готов да скочи в огъня за принципите си. И другата крайност: отчаян, раним и тъжен човек, който иска да се скрие зад черното от останалите. 
В модата черното е доминиращ цвят – белег на елегантност и шик, а в живота - символ на лукса (черни лимузини, питиета с черни етикети, черен хайвер и пр.), така че ако обичате черно, спокойно си го носете, без значение какво казват психолозите. 

image
Сив цвят 
Вие сте предпазлив човек. Не обичате да се натрапвате. Не искате да се отличавате от тълпата. Сивото говори и за известна доза срамежливост. Затворен, не твърде общителен характер, който трудно се открехва за хората. Като недостатък може да се брои факта, че се стремите да избягвате всякакви вълнения, отговорности и напрежение.

image
Кафяв цвят 
Вие сте човек с високо самочувствие. Трудно бихте признали, че на света има по-добри от вас. В работата и в живота се стремите към значимост. Държите на всичко свое, на дома и семейството си. Обичате удоволствията и си позволявате всякакви наслади за духа и тялото в т.ч. любовни и ако не ги намирате в къщи, ги търсите навън. Най-големият недостатък на характера ви е, че се вземате прекалено насериозно.

image
Бял цвят 
Вие сте мила и внимателена. Роден мечтател, чист и по детски наивен, но достатъчно проницателен. 
Отличавате се с акуратност във всичко, което правите. Прям и откит човек сте, критичен когато е нужно. Сред недостатъците на характера е леката ви припряност.

Какво мислите, прави ли са психолозите за вас? 


източник:http://prittywomanstyle.blogspot.com






Гласувай:
53



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - На 50 % за синия цвят отговаря за мен.
03.08.2011 20:07
На 50 % за синия цвят отговаря за мен.
цитирай
2. total - прекрасна песен, донякъде са прави ...
03.08.2011 20:08
прекрасна песен,донякъде са прави психолозите има сходни неща.На теб кой ти е любимият цвят?
цитирай
3. despinida - Съдейки по пристрастието ми към червеното,
03.08.2011 20:09
позна...:)
цитирай
4. melina26 - ...
03.08.2011 20:22
Най-много харесвам розовото.
цитирай
5. ckarlet - Ами аз всички изброени цветове х...
03.08.2011 20:26
Ами аз всички изброени цветове харесвам.
Но за лятото предпочитам белия:)) Има доза истина.
Поздрави, Scarlety!
цитирай
6. yotovava - Ами...
03.08.2011 20:27
не само един ми е любим, но червеното например много ми отива :)))))))))))))))))
Поздрави
Валя
цитирай
7. анонимен - Ади, ти май си в синьо-бяло най-ч...
03.08.2011 20:30
Ади, ти май си в синьо-бяло най-често. Не те виждам в жълто, оранжево и червено, но може да ги носиш отдолу. :))) Тия цветове важат ли и за мъжете, защото аз обичам шарено като циганска каруца. По едно време на младини се бях обул в червени дънки.
цитирай
8. scarlety - E,предполагам,че всеки ще намери по нещичко вярно за себе си:)
03.08.2011 20:37
hristo27 написа:
На 50 % за синия цвят отговаря за мен.

цитирай
9. scarlety - Тотал,труден въпрос- много са ми любими!
03.08.2011 20:39
total написа:
прекрасна песен,донякъде са прави психолозите има сходни неща.На теб кой ти е любимият цвят?

цитирай
10. scarlety - Привет на една темпераментна и страстна натура:)))
03.08.2011 20:40
despinida написа:
позна...:)

цитирай
11. scarlety - Предполага се,че си романтична натура в такъв случай!:)
03.08.2011 20:42
melina26 написа:
Най-много харесвам розовото.

цитирай
12. scarlety - Скарлет,и аз трудно мога да посоча един:)
03.08.2011 20:43
ckarlet написа:
Ами аз всички изброени цветове харесвам.
Но за лятото предпочитам белия:)) Има доза истина.
Поздрави, Scarlety!

цитирай
13. scarlety - Аха,вече имаме две темпераментни натури до тук:))
03.08.2011 20:45
yotovava написа:
не само един ми е любим, но червеното например много ми отива :)))))))))))))))))
Поздрави
Валя

Всички цветове са си хубави,но някои просто ни отиват повече:)
цитирай
14. scarlety - Куш,
03.08.2011 20:49
kushel написа:
Ади, ти май си в синьо-бяло най-често. Не те виждам в жълто, оранжево и червено, но може да ги носиш отдолу. :))) Тия цветове важат ли и за мъжете, защото аз обичам шарено като циганска каруца. По едно време на младини се бях обул в червени дънки.

Сега говорим за отгоре:))) Всъщност харесвам много цветове,но тези,които най - рядко нося или почти никак са розово,синьо и сиво. Така,че не си познал напълно:))) Предполагам,че важат и за мъжете,нищо,че снимките са на дами:))
Червени дънки?? Намирам,че на теб точно ще ти подхождат:))))
цитирай
15. tota - Зеленото е моят цвят...
03.08.2011 21:21
Точно, но нося и черно и бяло и сиво... така че ...

Важното е да отиват на човека, който ги обича !!

Хубава вечер!
цитирай
16. scarlety - Така е,Тота-важно е да ти подхождат! Зелено и аз обичам много-белег за разумност и увереност:) Хубава вечер и на теб!
03.08.2011 21:39
tota написа:
Точно, но нося и черно и бяло и сиво... така че ...

Важното е да отиват на човека, който ги обича !!

Хубава вечер!

цитирай
17. zebb - Лято! Време е за синьо ;)! Позд...
03.08.2011 21:49
Лято! Време е за синьо ! ;)
Поздрави, scarlety! :)
цитирай
18. megg - Ха сега де!
03.08.2011 21:50
Въпрос с повишена трудност ... Харесвам всички цветове ( без кафявия ), но предпочитанията ми се колебаят между черно и розово.
А иначе - в духа на лятото, колкото повече синьо, толкова по - добре! :))
Пъстра с хубости вечер, Скарлети!
цитирай
19. scarlety - Синьо лято и златни залези:) Поздрави и от мен,zebb!:)
03.08.2011 21:57
zebb написа:
Лято! Време е за синьо ! ;)
Поздрави, scarlety! :)

цитирай
20. scarlety - Трудно е да се спреш само на един цвят! Да не говорим за нюансите им:))
03.08.2011 22:01
megg написа:
Въпрос с повишена трудност ... Харесвам всички цветове ( без кафявия ), но предпочитанията ми се колебаят между черно и розово.
А иначе - в духа на лятото, колкото повече синьо, толкова по - добре! :))
Пъстра с хубости вечер, Скарлети!

Пъстро и лятно настроение,Мег!

цитирай
21. mt46 - Здравей, Скарлетче!
03.08.2011 22:02
Харесвам почти всички цветове, но може би лилавото ми допада най-много...
За мен по-важно е какво се крие под дрехите... :)))
цитирай
22. scarlety - Здрасти,Марине!
03.08.2011 22:09
mt46 написа:
Харесвам почти всички цветове, но може би лилавото ми допада най-много...
За мен по-важно е какво се крие под дрехите... :)))

Естествено,че е по-важно,но тук се правим на психолози:))) Предвид цвета,който харесваш,виждам,че под дрехите се крие творческа и емоционална натура:))
цитирай
23. ivankalilova - Aди, да си призная. . . . . . мойте ц...
03.08.2011 22:19
Aди, да си призная......мойте цветове са бяло и червено ....
Черен ...за комбинации !
Това е , прави ли са психолозите не зная , но дори кухнята ми е в бяло и червено!
Поздрави и пожелания за прекрасна вечер!:)))
цитирай
24. scarlety - Ванче,
03.08.2011 22:25
ivankalilova написа:
Aди, да си призная......мойте цветове са бяло и червено ....
Черен ...за комбинации !
Това е , прави ли са психолозите не зная , но дори кухнята ми е в бяло и червено!
Поздрави и пожелания за прекрасна вечер!:)))

доколкото те познавам виртуално бих се съгласила,че всичко,което пише за белия цвят се отнася за теб:)) Така те усещам:)) Хубава вечер и на теб!;)
цитирай
25. magnoliya - Интересно . . .
03.08.2011 22:26
В гардероба си имам дрехи в бяло, жълто, светлолилаво, светлосиньо, светлокафяво и черно. Но най-много се харесвам в жълто, слънчевия цвят!
цитирай
26. scarlety - Магнолия,
03.08.2011 22:36
magnoliya написа:
В гардероба си имам дрехи в бяло, жълто, светлолилаво, светлосиньо, светлокафяво и черно. Но най-много се харесвам в жълто, слънчевия цвят!

ти си най-цветният човек тук,защото си царицата на цветята;)) Желая ти слънчево лято като слънчевия цвят,който харесваш!:)
цитирай
27. kaprizna1 - ...
03.08.2011 23:08
RED COLOR
цитирай
28. tili - Черно с ярки цветни акценти:)))
03.08.2011 23:08
Но иначе - духовно близки са ми жълтото и синьото.
Сега си давам сметка, че съм била в жълто, червено и синьо в най-щастливите си години.
цитирай
29. liliyanaandreeva - Аз харесвам електрик - синьо-зелено.
03.08.2011 23:12
Какъв характер съм?
цитирай
30. balgarski7vinarki - lubima kombinazia mi e Pikaso -sinjozeleno
03.08.2011 23:59
Kato moreto sledobjad kam 4-5-6 ch.
I izumrudeno zeleno-pak s voden nuans,i smaragdovo sinjo, -
Naistina zvetovete otrazjavat i chasti ot haraktera.
цитирай
31. stela50 - Прочетох за моите любими цветове ...
04.08.2011 00:48
Достатъчно отговарят на характера ми .
Чудесен постинг , Скали !
Поздравления !
цитирай
32. scarlety - Да бъде червено: http://www.vbox7.com/play:e1ce5c08
04.08.2011 07:18
kaprizna1 написа:
RED COLOR

цитирай
33. scarlety - Поздрав в жълто за теб.Тили:))) http://www.vbox7.com/play:58d9deae
04.08.2011 07:24
tili написа:
Но иначе - духовно близки са ми жълтото и синьото.
Сега си давам сметка, че съм била в жълто, червено и синьо в най-щастливите си години.


Или пък тък това: http://www.vbox7.com/play:bf540c2a
цитирай
34. scarlety - Ето нещичко за синьо-зелените сърца:
04.08.2011 07:37
liliyanaandreeva написа:
Какъв характер съм?


Отворени и данимични натури.
Гъвкави, деликатни, оптимистични, експресивни.
В отношенията си държат силно на честността, но и на задушевността.
цитирай
35. scarlety - Летни морски цветове си избрала! Привет и на теб:)
04.08.2011 07:40
balgarski7vinarki написа:
Kato moreto sledobjad kam 4-5-6 ch.
I izumrudeno zeleno-pak s voden nuans,i smaragdovo sinjo, -
Naistina zvetovete otrazjavat i chasti ot haraktera.

цитирай
36. scarlety - Привет,Стел! Желая ти много късмет и хубави летни емоции!
04.08.2011 07:42
stela50 написа:
Достатъчно отговарят на характера ми .
Чудесен постинг , Скали !
Поздравления !

цитирай
37. vostroto - Привет, Скарлети!:)
04.08.2011 08:59
Хубав постинг!:) Има доста голяма доза истина, дори и за мъжете, мисля:).
И аз не мога да кажа кой е любимия ми цвят, но мога да кажа кой не е - червеното, розовото, и зеленото. От всички други цветове имам дрехи, и ги нося най-вече според сезона, времето, и повода. И как да сложа например бял панталон, ако навън вали като из ведро:)) Слагам нещо тъмно:)
Поздрави!:)
цитирай
38. scarlety - Де Ниро в розово- абсурд:))))
04.08.2011 09:22
vostroto написа:
Хубав постинг!:) Има доста голяма доза истина, дори и за мъжете, мисля:).
И аз не мога да кажа кой е любимия ми цвят, но мога да кажа кой не е - червеното, розовото, и зеленото. От всички други цветове имам дрехи, и ги нося най-вече според сезона, времето, и повода. И как да сложа например бял панталон, ако навън вали като из ведро:)) Слагам нещо тъмно:)
Поздрави!:)

И аз не мисля,че розовото е подходящо за мъж:))) Вярно е,че човек дори и да има предпочитан цвят, се облича според времето,повода и настроението си!А някои и според модата:))) Привет,Вострото!:)


цитирай
39. martiniki - разкъсвана между червеното и че...
04.08.2011 09:41
разкъсвана между червеното и черното,
оранжевото, жълтото, зеленото,
кафявото и сивото, и бялото...
за психолозите - ми прави са ;))
цитирай
40. scarlety - Ee,сега и ти ме"разкъса" какъв поздрав да ти изпратя:))))))
04.08.2011 09:56
martiniki написа:
разкъсвана между червеното и черното,
оранжевото, жълтото, зеленото,
кафявото и сивото, и бялото...
за психолозите - ми прави са ;))


Нека да е Магията на зеленото:)
http://www.vbox7.com/play:900f6fd7
цитирай
41. demar - Обичам черно...
04.08.2011 09:58
харесвам мъже в черно...
е, ти си писала само за жени, но това за черното е вярно и за мъжете.
Хубав ден, Скарли !
цитирай
42. scarlety - Aма разбира се"мъже в черно"- класика;)
04.08.2011 10:08
demar написа:
харесвам мъже в черно...
е, ти си писала само за жени, но това за черното е вярно и за мъжете.
Хубав ден, Скарли !

Наистина тая статия от нета е насочена повече към дамите,но предполагам,че важи за всеки човек изобщо! За теб един поздрав в черно:) Ако не се съгласиш с написаното,то ще послушаш малко музика:))
http://www.vbox7.com/play:c17f271e
цитирай
43. demidin - Наистина това изследване е само за ...
04.08.2011 11:18
Наистина това изследване е само за дами.Имам предвид не само готините снимки и граматическия род,но и деликатното загатване на отрицателните качества...
И да ме прощават психолозите,но характерът на човека се разкрива най-добре тогава, когато обсъжда характера на друг:)))))))
цитирай
44. scarlety - :)))))))
04.08.2011 11:29
demidin написа:
Наистина това изследване е само за дами.Имам предвид не само готините снимки и граматическия род,но и деликатното спестяване на отрицателните качества...
И да ме прощават психолозите,но характерът на човека се разкрива най-добре тогава, когато обсъжда характера на друг:)))))))


Деми,изпуснал си последните изречения за всеки цвят,които нееежно посочват по един недостатък,за да притъпят усещането за пърхащи пеперудки и сърчица:))))))) То за характера на човек се съди и по други критерии,но ти както винаги ти си напипал най-важния:)))))
цитирай
45. katan - Ами сега?!:)
04.08.2011 11:33
От всички цветове си нося:).
Да не съм нещо "мръднала":))).
Но червеното го предпочитам.
Мъничко да е, само за акцент, но да го има:))).
Сега е лято и като си гледам дрешките - ами има от всичко по малко:))).
Поздрави, Ади!
цитирай
46. scarlety - Аа,Кате,добре си си!:)))
04.08.2011 11:41
katan написа:
От всички цветове си нося:).
Да не съм нещо "мръднала":))).
Но червеното го предпочитам.
Мъничко да е, само за акцент, но да го има:))).
Сега е лято и като си гледам дрешките - ами има от всичко по малко:))).
Поздрави, Ади!


И аз съм като тебе,като изключвам може би два цвята:)))
За тебе "червен" поздрав( само в смисъла за цвят и музика:)))

http://www.vbox7.com/play:e1ce5c08

цитирай
47. katan - Благодаря за "Червеното"!
04.08.2011 12:13
Не съм аз истинската тук:))).
Имам от всички цветове по малко.
Не обичам агресията, риска и лесната "достъпност":))) - напротив миролюбива съм, разумно се разполагам "според чергата":)) си и не се поддавам на ухажване:))).
Благодаря за "Болеро"-то!

Погледни това:)))))))

http://katan.blog.bg/zabavlenie/2008/10/17/cvetovete.244540
цитирай
48. monaliza121 - Мила Ади, никога не нося черно и с...
04.08.2011 12:31
Мила Ади, никога не нося черно и сиво. Харесвам всички цветове, но ... в гардероба ми има най-много розови дрехи. Този цвят и белият ме изпълват с настроение.:))
Целувки! До скоро!:))
цитирай
49. vilidimova - :)
04.08.2011 15:04
Аз съм само цвят лилав... люляк съм, ;) теменужка съм...:)))
цитирай
50. scarlety - В такъв случай получаваш поздрав в лилаво:)) http://www.vbox7.com/play:d8febcd9
04.08.2011 15:28
vilidimova написа:
Аз съм само цвят лилав... люляк съм, ;) теменужка съм...:)))

цитирай
51. scarlety - Мила Тинче, почти бях наясно,но ти го потвърди:)))
04.08.2011 15:33
monaliza121 написа:
Мила Ади, никога не нося черно и сиво. Харесвам всички цветове, но ... в гардероба ми има най-много розови дрехи. Този цвят и белият ме изпълват с настроение.:))
Целувки! До скоро!:))

Все си мисля,че розово и синьо подхождат повече на блондинки и за това не са моите цветове:)
Зареждай се с лятно настроение предварително!:) Очакваме те с нетърпение.Целувки!
За теб - бял и розов поздрав:
http://www.vbox7.com/play:ef3d54b8
http://www.vbox7.com/play:068698c0

цитирай
52. scarlety - Кате,погледнах линка:))))))
04.08.2011 15:38
Кой ли не е писал за езика на цветовете:)))) А през 2008 аз вероятно не съм подозирала за съществуването на Блог.бг:))) Ти си ветеран!
Един от първите ми постинги тук е "Как цветовете влияят на здравето":)))
Пожелавам ти цветни почивни дни:)
цитирай
53. liliyanaandreeva - Благодаря!
04.08.2011 17:35
Много приятно се изненадах от Вашия отговор.Имах нужда от поощрение защото вчера ме "баннаха" от "Жив дом" и търсех вината в себе си!Сега добих отново малко самочувствие! Приятен ден!
цитирай
54. elinora - Скарли, ми аз си нямам любим цвят!
04.08.2011 18:55
Сменям ги цветовете по-често и от настроенията! :)))
Сетих се за онзи виц, дето една жена си търсила плат за рокля, ама понеже бялото било символ на целомъдрие (а тя не била баш целомъдрена), а лилавото - символ на разврат и бурни страсти, тя си купила бяло на лилави точки :))
цитирай
55. scarlety - 53. liliyanaandreeva - Благодаря!
04.08.2011 19:16
Приятно ми е,че съм допринесла за повдигане на настроението Ви! Поздрави!
цитирай
56. scarlety - 54. elinora - Скарли, ми аз си нямам любим цвят!
04.08.2011 19:20
Ели,в твоя виц е обратното.Жената е избирала цвета,според това какво символизира:)) Сега как да разберем характера и?:))) Обаче е била хитруша- съчетала е двата цвята в полза на целомъдрието:)))
цитирай
57. 4aiotgluhar4e - :)))
04.08.2011 19:57
Леле в каква енигма ме хвърли, Скарлети!!! Ми по тази система аз съм един несъвместим мелез :))) Любимите ми цветове са жълто, оранжево и синьо. Сега да се гръмна ли или да се сетя, че съм блондинка (под прикритие)? :)))
цитирай
58. scarlety - Чайче,
04.08.2011 20:13
няма да се гърмиш:))) Оказа се,че повечето жени харесваме по няколко цвята- затова сме такива сложни и променливи характери:)) С "оранжевия" поздрав още никого не съм наградила! Пазила съм го за теб явно::))

http://www.vbox7.com/play:5db4ebcc
цитирай
59. makont - Здравей Ади,
05.08.2011 19:35
и аз налитам на червено и оранжево, нали съм теле(ц). Някак си са ми топлички и истински. Усмивки от мен и хубав уикенд!
цитирай
60. scarlety - Maйче,
05.08.2011 20:03
ти си жизнена,темпераментна и енергична натура,затова и не се учудвам,че обичаш тези цветове!:) И от мен пожелание за прекрасен уикенд и поздрав с една мноого цветна феерия:)
http://www.vbox7.com/play:8f4557d4
цитирай
61. анонимен - А на мен ми харесват
05.08.2011 21:14
всички красиви жени, без значение какъв е любимият им цвят ... :)
цитирай
62. scarlety - 61. andreshko,
05.08.2011 21:42
Сигурна съм,че всички мъже са на това мнение:)))) И така трябва да бъде:)
цитирай
63. анонимен - skarleti - А, не всички.
06.08.2011 18:18
Само естетите ... :)
цитирай
64. scarlety - 63. andreshko - skarleti - А, не всички.
07.08.2011 09:12
Надявам се повечето да са естети като теб....:)
цитирай
65. анонимен - 64. scarlety - А жените ....
08.08.2011 07:50
хубави като теб ... :)
Успешна седмица !
цитирай
66. scarlety - :):):) Благодаря!:) Успешна и с много лятно настроение и на теб!:)
08.08.2011 08:20
andreshko написа:
хубави като теб ... :)
Успешна седмица !

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: scarlety
Категория: Други
Прочетен: 1735065
Постинги: 166
Коментари: 5043
Гласове: 26478
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031