Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2011 12:30 - Приказка за непокорната принцеса
Автор: scarlety Категория: Други   
Прочетен: 14888 Коментари: 43 Гласове:
91

Последна промяна: 17.04.2011 13:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


Една песен на Stephanie De Monaco в блога на essy ме накара да се поразровя и да си припомня някои любопитни моменти от живота на красивата и непокорна принцеса,принцесата-бунтарка,принцесата-Ураган.Стефани,която имаше всички шансове да стане любимката на цяла Европа!Всички очакваха именно тя,след трагичната гибел на Даяна, да подари на света нова приказка за щастие и разкош.Но принцесата на Монако избра роля в друг спектакъл.Стефани е слънчева и красива жена,която прави успешна кариера на топманекенка,певица и дизайнерка.Тя е и щастлива майка и на пръв поглед не и липсва нищо."Преди всичко съм обикновена жена,която иска да обича и да е обичана.",казва пред италианския вестник"Оджи" през 1994 коронованата дама.

image  

 

Стефани не вярва в проклятия, но според Луис де Диос, един от биографите на принцесата, на жителите на Монако е известна мрачна легенда. Тя разказва за проклятието, което тегне над семейство Грималди още от края на XIII век. По онова време принц Рение I, след победи в многобройни битки, се връщал начело на флотата си. Голям любител на жените, той отвлякъл една красива фламандка, като я изтръгнал от ръцете на мъжа й, за да я направи своя любовница. Той обаче не знаел, че тя тайно се занимавала с магьосничество и, докато траяла идилията им, не успял да разбере това. Но свикналият с лесните победи и с многото жени владетел скоро започнал да се отегчава и да мами красавицата. Разярена, тя най-напред отстранила жена му, а след това направила магия и проклела не само него, но и потомството му с безмилостна клетва: "Никога нито един Грималди да не бъде
щастлив в любовта!" 


image              image 
                 Г.Кели и Рение

 

Действително, Стефани има несполучливи връзки с мъже, които често са я лъгали. Сестра й Каролин загубва рано своя любим съпруг Стефано Казираги.

 

Стефано загива със състезателния си скутер  и оставя трите си деца Андреа, Шарлот и Пиер сирачета. Принцът-наследник Албер подкрепя духовно двете си сестри и  все още търси истинската любов. Самият принц Рение III почива през 2005 година на 81-годишна възраст, непрежалил своята красива съпруга Грейс Кели. Тя умира през 1982 година трагично при катастрофа. 

Стефани със сина на Жан-Пол Белмондо

image         Принц Рение III винаги е бил най-добрият приятел на Стефани. Баща и дъщеря са неразделни, след като Грейс Кели си отива от този свят. На седемнадесет години и половина принцесата остава без майка. След като излиза от депресията, тя завършва образованието си и обединява в една професия любимите си занимания - рисуването и модата. Животът в двореца е раздвижен от първата любов на малката принцеса. Това е Пол Белмондо, син на големия актьор Жан-Пол Белмондо. Стефани  обитава с Пол семейния им апартамент на авеню "Фош" в Париж. Всички смятат момчето за неин годеник. Двамата често се появяват на публични места. Пристрастени са към играта на голф и към дългите пътувания. Момчето е отличен спортист и участва в автомобилните състезания, в които се налага убедително. Любовта им е на показ. Тя е отразявана в пресата. Журналистите отбелязват, че Стефани се променя. Тя изоставя момчешката си походка и избелелите джинси и ги заменя с елегантни и женствени дрехи. Принц Рение одобрява Пол и казва за него: "Той е благовъзпитан и сериозен младеж." Синът на известния актьор помага на Стефани да се отърве от кошмарите, призраците и настроенията, свързани със смъртта на Грейс Кели.

 

image      image      

 

"Обичаме се много - казва пред близките си принцесата.- Може би ще се оженим един ден, но сега сме толкова млади. Има време". Романтично настроена,  красивата жена иска дълбоко в себе си да е завинаги с Пол. Във всяко от интервютата си обаче младежът демонстрира учудващо равнодушие.

image  
  Принцеса Стефани с баща си Така в душата на принцесата се появяват пукнатини. Тя започва да не вярва на своя любим. Двамата вземат решение да се разделят, тъй като са си втръснали един на друг. Принц Рение III и актьорът Жан-Пол Белмондо съжаляват, че децата им се разминават. Стефани и Пол остават добри приятели.

 

 

 

 

Непокорната красавица е сама, но не е тъжна. Тя се заема с нещо, което й е интересно - създава заедно със своя приятелка  модели за бански. Костюмите имат голям успех. Стефани печели огромна сума пари, които внася за благосъстоянието на княжеството. От този момент нататък, винаги когато има интимни проблеми, принцесата ги решава  с отдаване на любимата си работа. През 1983 година в живота й се появява нов мъж - Антони Делон, син на филмовата звезда Ален Делон. Стефани говори само за него. Тя е омагьосана от красавеца, който излъчва студенина. Жителите на Монако, които обичат от сърце своята принцеса, не одобряват връзката й с надменния французин. Вестниците публикуват снимки на влюбените, които изглеждат щастливи. Дворецът също не харесва сина на Ален Делон. За него се знае,че е водил  хаотичен живот и има бурно минало. Принц Рение нарича връзката им безразсъдна и не поканва Антони на гости в двореца. Младежът върти бизнес с кожени якета с марката "А.Д.". Приятелите на Стефани твърдят, че той се интересува от нея само дотолкова, доколкото тя му осигурява възможност за ценна реклама. Девойката не вярва в това, но Антъни съобщава лаконично в пресата: "Това беше малък летен флирт!" Принцесата е огорчена и прави следния коментар за непристойното поведение на своя любим: "Не мога да скрия, че бях много наранена. Обичам хората, но в моето положение е трудно да се разбере дали ме обичат заради моите качества,или по-скоро за това, което мога да им донеса.Е, хайде, глупава съм, че съм се доверила,че съм била наивна. Когато човек дава всичко от себе си, а го излъжат, това е като изнасилване."


  image     

 

Тези думи на Стефани важат не само за Антъни Делон, но за всичките й обожатели, които за кратко или за по-дълго време са влизали в живота й.

 

Изключително интелигентна и амбициозна,принцесата решава да живее сама, извън двореца "Льо Роше".  Тя се настанява в голямата семейна къща на авеню "Жорж Мандел" в Париж и започва работа при Диор.

 

Една вечер, на 30-и октомври 1984 г., младата жена се връща от ателието на Диор и е нападната от крадци пред вратата на своя дом. Стефани е шокирана и единственото нещо, което може да направи, е да извика, че баща й ще пристигне всеки момент. Крадците хукват, а принцесата разбира, че, докато е жив, Рение ще бъде за нея най-голямата опора.

 

 

Въпреки младостта и невероятната си красота - сини очи и златисти коси, бяло лице и загадъчна усмивка, с телосложение на манекен, Стефани вече знае, че трябва да внимава с "искреността" на мъжете.

 

image    image     

 

 

На 3 февруари 1986г.  принцесата подписва при Клод Карер "договор за артист", за запис на плоча 45 оборота. От едната страна на плочата е песента "Ураган", а от другата английската й версия "Неудържимата". Пеенето не носи слава на Стеф, както я наричат нейните приятели. От това време е останал й прякорът й - Ураган. Нейните близки  твърдят, че по-скоро тя е непредсказуема  и ги изненадва често с любовните си авантюри. Големите илюстровани европейски списания наричат младата жена рокпринцеса. Музикалната критика е убедена, че на Стефани й отива да бъде на сцена, но ако не пее. Нейната мечта е да създаде музика и текст за песен, която да посвети на майка си. Тя търси мъж, който да я разбира като творец и по някакъв начин да бъде добър като баща й. Така попада на Марио Жютар от Лос Анжелис, който има локал. Жютар е с 30 години по-възрастен от принцесата и обещава да бъде неин покровител. Двамата са заедно 18 месеца, след което се разделят. Оказва се, че Марио е бил женен два пъти, че е лежал в затвор за изнасилване и е пуснат от него срещу десет хиляди долара гаранция. "Това е стара история"-твърди той пред приятелката си. "А защо не ми каза всичко отначало"-пита с леден тон принцесата. 

    image                С Дюкрие           След собственика на локал красавицата има  връзка с Джон Кенеди - младши. Двамата са дискретни и Рение за първи път е доволен от поведението на дъщеря си. Той пристига в Америка, за да ускори нещата с Джаки Онасис. Още при слизането си на летището обаче Стефани му поднася изненада. Минавайки пред павилион за вестници, той зърва снимка на дъщеря си, под ръка с някой си Рон Блум. Принцът иска обяснение и "Ураганът" му казва, че се чувства по-добре с музикант и певец като Рон. И тази любов на младата дама не трае дълго. Блум също търси лична изгода от връзката.

 

Неочаквано за всички Стефани се връща в Монако, за да се сдобри с баща си и близките си. В княжеството тя се влюбва в своя телохранител Даниел Дюкрие. Даниел е женен и съпругата му е бременна, но това не попречва на щастието им. Високият и силен мъж се грижи за съпругата си, но живее с принцесата. За нея той е надежда и спасение от самотата. През 1992 г. Стефани ражда първото си дете - Луи Дюкрие. 

   Със сина на Ален Делон image         След всички тези събития пресата съобщава, че принц Рение е променил завещанието си - вместо полагащите й се три милиарда, Стефани трябва да се задоволи едва с тридесет милиона долара и ежемесечна издръжка от 85 хиляди долара. Адвокатът на Стефани твърди, че тази информация е "пълна безсмислица", но дори той не може да отрече факта, че поведението на принцесата нанася сериозен морален удар върху авторитета на фамилията. Скоро след произшествията в Орон непокорната принцеса отново шокира семейството си и цяла Европа. Заедно с децата си тя се присъединява към една пътуваща циркова трупа и се обвързва интимно със семеен мъж.

 

Собственик на цирка е знаменитият дресьор на слонове, два пъти женен, баща на три деца, 46-годишният Франко Кни. Той зарязва семейството си, за да бъде със Стефани и децата й. Европа осмива избора на принцесата: с малките си мустачки, с артистичния грим и обшития със златни ширити костюм, Кни изглежда твърде комично. Но тези, които са ги виждали заедно, твърдят, че може би младата жена най-сетне е намерила мястото, на което истински принадлежи, своя духовен дом, своето истинско убежище, своята съдба. И именно така е щастлива.



image
 

Когато циркът свива своята шатра и поема към следващия град, Стефани пътува заедно с цирковите каравани. А две от децата й, Полин и Луи, репетират заедно с цирковите артисти на манежа. Дъщерята на Стефани, Полин Дюкре,е осмата претендентка за престола на Монако. А в момента е звезда в цирковото шоу на Кни. Всяка вечер тя излиза на арената в ярък костюм, със златист грим, за да представи своя номер. С новия си начин на живот Стефани предизвиква ужас у всичките си роднини. Всяка сутрин става на разсъмване, приготвя закуска за децата, следва репетиция с Полин и слоновете, а преди самото шоу помага на дъщеря си за обличането и грима, вечер скрита зад кулисите, наблюдава изпълнението й.

 

image

Въпреки любовта на Рение към цирка, той изобщо не е във възторг от връзката на дъщеря си. "Въпросът е дали принцът вижда бъдещето й в цирка. Естествено, той би искал за детето си друга съдба, но когато е намесена любовта, нещата трудно могат да бъдат променени" - смятат приближени на фамилията. Някои близки на принцесата отбелязват, че Франко с неговата черна коса, малки мустачки, накичен с фалшивите си медали, италианска кръв и високомерни швейцарски маниери, много напомня младия, облечен в мундир принц Рение от времето, когато завоюва сърцето на Грейс Кели. Стефани дори споделя, че баща й е единственият мъж, който никога не я е предавал.Вероятно без да съзнава, тя през целия си съзнателен живот е търсила именно мъжа, който да прилича на баща й.

Източник: Галина Минчева -в. Монитор  и Eva

   




Гласувай:
86



1. policaimaniac - Доста е непокорна.
17.04.2011 12:54
Принцесите обикновено са такива.
цитирай
2. vostroto - Здравей, Скарлети!
17.04.2011 13:01
Ето една жена жена, чийто живот е за завиждане, и не затова , че е принцеса, и то красива, а за това, че живее живота със сърцето си! Такъв живот често води и до страдание, но поне е истински! Бих и пожелал много щастие, и да не вярва в проклятия!:)
Благодаря ти за този чудесен постинг, който ми беше безкрайно интересен, и го прочетох на един дъх!
Весел празник!:)
цитирай
3. stela50 - Прекрасен постинг , Скали ...красив ,интересен ,оригинален .
17.04.2011 13:15
Красива ,умна и истинска ...много трудно за една принцеса ...
Такава жена не може да е покорна ,дори с цената на щастието и
спокойствието си .
Хубав празничен ден ,мила !
цитирай
4. monaliza121 - Честити да са ти имениците, Ади!:))
17.04.2011 14:22
Още от ранна възраст, артистичният дух на Стефани отхвърля окованата съдба на принцеса. Тя иска да живее като обикновен човек, но това не се получава когато зад теб стои цяло княжество.:))
Много ми беше интересно да прочета за нея.:))
Хубав ден, приятелко мила!:))
цитирай
5. bven - Много интересни неща разказваш, Скарлет.
17.04.2011 14:34
Както се пееше в една песен - Всичко е разрешено на кралете, но да се женят по любов?!? Който го докаже, е истински човек и жевее със сърцето и душата си.
Поздрави и хубав празник!:)))
цитирай
6. kometapg - Много интересен и противоречив ...
17.04.2011 15:08
Много интересен и противоречив живот, изпълнен с търсене на истинското щастие! Беше ми много интересно! Честит празник!:)
цитирай
7. ivankalilova - Смного интерес прочетох! Благо...
17.04.2011 16:00
Смного интерес прочетох! Благодаря Ади от сърце!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЦВЕТНО И СЛЪНЧЕВО ДА Е В ДУШАТА ТИ!:)))
цитирай
8. ckarlet - Прочетох с интерес постинга ти. ...
17.04.2011 16:32
Прочетох с интерес постинга ти. Винаги съм смятала, че точно Тя е една галеница на съдбата, а вниквайки в подробностите разбирам, че не е точно така. Последните изречения ме накараха да се замисля за неща свързани и от моя живот, Scarlety!
Весел празник на цялото ти семейство!
цитирай
9. scarlety - Непокорна като в приказките:)) Но в реалния живот не всичко е с хепиенд!
17.04.2011 16:45
policaimaniac написа:
Принцесите обикновено са такива.

цитирай
10. scarlety - Здравей,Вострото!
17.04.2011 16:48
vostroto написа:
Ето една жена жена, чийто живот е за завиждане, и не затова , че е принцеса, и то красива, а за това, че живее живота със сърцето си! Такъв живот често води и до страдание, но поне е истински! Бих и пожелал много щастие, и да не вярва в проклятия!:)
Благодаря ти за този чудесен постинг, който ми беше безкрайно интересен, и го прочетох на един дъх!
Весел празник!:)

Смела жена е Стефани.Търси щастието си по свой начин,дано го намери! Радвам се,че ти хареса! Честита,Цветница и на теб!
цитирай
11. scarlety - Благодаря,Стел! Весел празник и на теб!:)
17.04.2011 16:50
stela50 написа:
Красива ,умна и истинска ...много трудно за една принцеса ...
Такава жена не може да е покорна ,дори с цената на щастието и
спокойствието си .
Хубав празничен ден ,мила !

цитирай
12. scarlety - Благодаря,Тинче!:) Честит празник и на теб!:) Да е жив и здрав именика!;)
17.04.2011 16:56
monaliza121 написа:
Още от ранна възраст, артистичният дух на Стефани отхвърля окованата съдба на принцеса. Тя иска да живее като обикновен човек, но това не се получава когато зад теб стои цяло княжество.:))
Много ми беше интересно да прочета за нея.:))
Хубав ден, приятелко мила!:))

Не е лесно да си принцеса вероятно:)) Макар да наследиш недвижими имоти и 17 милиона долара, които ще получаваш на части всеки месец в размер на 50 000 долара,това не е достатъчно за да си щастлив:) Не всичко е пари,приятелю......и т.н.
цитирай
13. scarlety - Благодаря за посещението,мила Бвен! Честит празник!
17.04.2011 16:59
bven написа:
Както се пееше в една песен - Всичко е разрешено на кралете, но да се женят по любов?!? Който го докаже, е истински човек и жевее със сърцето и душата си.
Поздрави и хубав празник!:)))

В реалния живот трудно нещата се подреждат като в приказките,макар и да си принцеса!:)
цитирай
14. scarlety - Радвам се,че беше тук,Комета!
17.04.2011 17:01
kometapg написа:
Много интересен и противоречив живот, изпълнен с търсене на истинското щастие! Беше ми много интересно! Честит празник!:)

Интересна съдба на свободолюбива жена,която търси своето щастие!:)
Весели празници ти желая!
цитирай
15. scarlety - Благодаря,Ванче! Цветно настроение в празничния ден ти желая!
17.04.2011 17:02
ivankalilova написа:
Смного интерес прочетох! Благодаря Ади от сърце!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЦВЕТНО И СЛЪНЧЕВО ДА Е В ДУШАТА ТИ!:)))

цитирай
16. scarlety - Ами да,Ели,как ще е лесна тая работа!:)))
17.04.2011 17:11
babaelenica написа:
То не било лесно да си принцеса.
Каквато и да е - възпитана, покорна или дива, и неуловима като вятър - всички погледи са вперени в нея.
Сетих се за Кейт Мидълтън, горкичката - ще се превърне в принцеса....

Следят ти всяко действие,снимат те под път и над път и те обсъждат! Не можеш да се отървеш от известността!:) А Кейт...хаха...горкичка ли е...не знам. Засега животът и може би е приказка,а после ще видим! Датата на сватбата им съвпада с датата на моята сватба!:)))))) Днес го установих:)))
цитирай
17. scarlety - Даа,оказва се,че не е съвсем галеница на съдбата!
17.04.2011 17:13
ckarlet написа:
Прочетох с интерес постинга ти. Винаги съм смятала, че точно Тя е една галеница на съдбата, а вниквайки в подробностите разбирам, че не е точно така. Последните изречения ме накараха да се замисля за неща свързани и от моя живот, Scarlety!
Весел празник на цялото ти семейство!

И тя търси своето щастие като всички хора! Благодаря ти,Скарлет за пожеланията! Честит празник и на теб!:)
цитирай
18. demidin - Тежко бреме е славата. . . на посл...
17.04.2011 17:19
Тежко бреме е славата...на последното представление на Цирк Монако принцесата бе видимо отегчена и безкрайно уморена...
Но да не я мислим и честит празник на всички именници днес !:)
цитирай
19. elinora - scarlety,
17.04.2011 17:22
аз като стигнах до снимката на Антъни Делон и забравих за всякакви принцеси :)))
Честита Цветница! :)
цитирай
20. анонимен - Проклятие от ХІІІ век. Виж това е ...
17.04.2011 17:44
Проклятие от ХІІІ век. Виж това е сериозна работа. Интересно къде се съхранява информацията за проклятията и на какъв носител. То по него време и хартията е била скъпа, да не говорим за дискети, харддискове и флашки. Мой всичко са само слухове.
цитирай
21. bizcocho - Аз я харесвам. :)))
17.04.2011 17:46
Аз я харесвам. :)))
цитирай
22. 4aiotgluhar4e - Честит празник, Скарлети! Живи и здрави всички и особено принцесата-именничка!
17.04.2011 17:47
А за принцеса Стефани май пожарникар си трябва :)))
цитирай
23. gwendoline - Застоях се при теб, то принцеси, то принцове! :)))
17.04.2011 17:50
Честита Цветница и от мен!!!
цитирай
24. scarlety - Aми значи още не е открила щастието! То не е лесна работа!
17.04.2011 18:03
demidin написа:
Тежко бреме е славата...на последното представление на Цирк Монако принцесата бе видимо отегчена и безкрайно уморена...
Но да не я мислим и честит празник на всички именници днес !:)

Честит празник и на теб!:)
цитирай
25. scarlety - :)))))) Честита Цветница и на теб,Ели!:)
17.04.2011 18:05
elinora написа:
аз като стигнах до снимката на Антъни Делон и забравих за всякакви принцеси :)))
Честита Цветница! :)

Не се и съмнявам:))) Трябваше да сложа снимки на Джон Кенеди-младши, Кристоф Ламбер и някои други от гаджетата и и ще забравиш за какво си дошла!:)))))))
цитирай
26. scarlety - :)))) Куш,спука ме от смях,бе човек!:)
17.04.2011 18:09
kushel написа:
Проклятие от ХІІІ век. Виж това е сериозна работа. Интересно къде се съхранява информацията за проклятията и на какъв носител. То по него време и хартията е била скъпа, да не говорим за дискети, харддискове и флашки. Мой всичко са само слухове.

Легендите и проклятията се предават от уста на уста,от поколение на поколение!:) Поне аз така знам!:))) "Слухове" е съвременна думичка,ама мнооого съвременна!:)
цитирай
27. scarlety - Привет,Бискочо! :) Ами да ти призная и аз я харесвам:)
17.04.2011 18:11
bizcocho написа:
Аз я харесвам. :)))

цитирай
28. scarlety - Чайче,благодаря! Честит празник и на твоето семейство!:)
17.04.2011 18:14
4aiotgluhar4e написа:
А за принцеса Стефани май пожарникар си трябва :)))

Значи казваш да я прекръстим от Ураган на Пожар:))) Аз се сещам май за един пожарникар,ноо...той къде по-напред да огрее!:))
цитирай
29. scarlety - Да бе,днес съм в едно такова принцеско настроение:))))) Честит празник и на теб,Гвендолин!:)
17.04.2011 18:15
gwendoline написа:
Честита Цветница и от мен!!!

цитирай
30. анонимен - Принцеса
17.04.2011 18:26
на непокорната приказка ;))) Не всяка принцеса е голяма персона!
цитирай
31. miaa - Много я харесвам! Красива,естествена, със стил и позиции.
17.04.2011 18:38
Поздравления!
цитирай
32. scarlety - Aбсолютно непокорна приказка! :)) Не се развива според правилата и както подобава за принцеса:)))
17.04.2011 20:35
parasol написа:
на непокорната приказка ;))) Не всяка принцеса е голяма персона!

цитирай
33. scarlety - Благодаря,Миа! Радвам се,че прочете!:)
17.04.2011 20:35
miaa написа:
Поздравления!

цитирай
34. katan - "Тежка е царската корона"
17.04.2011 20:50
Приказка за една истинска, силна, стилна, умна и талантлива жена.
Принцеса по потекло, актриса по дух.
Хареса ми.
цитирай
35. scarlety - Тежка е,и още как:)
18.04.2011 07:22
katan написа:
Приказка за една истинска, силна, стилна, умна и талантлива жена.
Принцеса по потекло, актриса по дух.
Хареса ми.

Благодаря ти за посещението,Кате!:) Слънчева и успешна седмица!:)
цитирай
36. iliada - Знаех само отчасти живота на Стефани ,но винаги ми е бил любопитен!
18.04.2011 08:27
Доста необичаен за една принцеса и доста динамичен!
Благода за интересния пост ,Скарлети!
цитирай
37. makont - Почувствах се принцеса,
18.04.2011 11:17
в тази приказка за принцеси. Страхотна жена, дано е щастлива най-после, изстрадано щастие. Хубава и усмихната седмица, Ади!
цитирай
38. scarlety - Mного динамичен и емоционален!:) Хубав ден,Илианка!:)
18.04.2011 13:10
iliada написа:
Доста необичаен за една принцеса и доста динамичен!
Благода за интересния пост ,Скарлети!

цитирай
39. scarlety - Приказката все още няма хепиенд,но...дано!:) Поздрави,Майче и успешна седмица!:)
18.04.2011 13:12
makont написа:
в тази приказка за принцеси. Страхотна жена, дано е щастлива най-после, изстрадано щастие. Хубава и усмихната седмица, Ади!

цитирай
40. megg - Орисия или избор ...
18.04.2011 17:28
Май не е толкова важно за живота на принцесата, хубавото е, че следва гласа на сърцето си!
Поздравления, Scarlety, беше ми много интересно!
Хубава и светла седмица! :)))
цитирай
41. scarlety - Определено Стефани слуша сърцето си,макар и това да вреди на имиджа на кралското семейство!
18.04.2011 20:26
megg написа:
Май не е толкова важно за живота на принцесата, хубавото е, че следва гласа на сърцето си!
Поздравления, Scarlety, беше ми много интересно!
Хубава и светла седмица! :)))

Благодаря за коментара,Мег и успешна седмица!:)
цитирай
42. hope17 - Ади, забавих се, но
19.04.2011 15:46
все нямам време и четох на части :) Ами какво да кажа, цял живот по петите ти да дебнат папараци, списания и вестници от цял свят да си "врат носа" в личния ти живот - това определено не помага за щастието. А и Стефани е като всяка друга жена на света, иска да е щастлива по неиния си начин. И единствения път за това е - пътят на собственото й сърце! Прегръдки за теб, миличка, и благодаря :)))
цитирай
43. scarlety - Рени,
19.04.2011 16:34
и подранила и закъсняла- винаги си добре дошла!:) Трудно е да живееш под светлината на прожекторите,досадно и тежко! За волната Стефани определено това е бреме,но не и пречка да търси щастието си като една обикновена жена!
Желая ти щастие и хубави емоции,а също и чудесни Великденски празници!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: scarlety
Категория: Други
Прочетен: 1741440
Постинги: 166
Коментари: 5043
Гласове: 26478
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930